butikslokaler-nyborg.dk: Butik i Nyborg

Butik i Nyborg

Om Nyborg:

Nyborg er en købstad med beliggenhed på Fyn ved Storebælt og har 17.175 indbyggere i 2019 i Nyborg. Nyborgs placering ved Storebælt gør et byen er forbundet med Sjælland og derfor har gode til og frakørselsmuligheder. Nyborg Kommune ligger i Region Syddanmark.

 

Virksomhed i Nyborg:

Nyborgs placering ved Storebælt gør et byen er forbundet med Sjælland og derfor har gode til og frakørselsmuligheder. Derudover er der også gode muligheder med offentlig transport. Den gode placering giver rige muligheder for etablering af mange forskellige slags virksomheder i Nyborg. Nyborg har generelt oplevet en stor vækst i erhvervslivet

 

Værd at besøge i Nyborg:

-          Storebæltsbroen

-          Holckenhavn Slot

-          Nyborg Fæstning

-          Nyborg Slot.

 

Nyborgs geografi:

Nyborg har et areal på 276,24 km2 og har 17.175 indbyggere i 2019. Nyborgs placering ved Storebælt gør et byen er forbundet med Sjælland og derfor har gode til og frakørselsmuligheder. Derudover er der også gode muligheder med offentlig transport.

 

Links om Nyborg

Om Nyborg på Wikipedia

Link til kommunen

Kort over Nyborg

Erhvervslokaler i NyborgSøg erhvervslejemål i Nyborg

Søger du butikslokaler?

Søger du lokaler til butik? Så kan vi hjælpe. I højre side kan du oprette en søgning efter butik til leje eller butik til salg. Du kan også se en oversigt over de mange ledige butikslokaler på markedet lige nu.